ukenru
na-kamchattsi-obrushivsya-lid-na-vodospadi-ye-zagibliy-i-travmovani-sered-nikh-ditina

На Камчатці обвалився лід на водоспаді: є загиблий і травмовані, серед них дитина

 • 16472 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. На Вілючинському водоспаді на Камчатці обрушився лід. У результаті події постраждали дорослий і дитина, одна людина загинула. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"О 05:20 надійшла інформація про обвалення льоду в Камчатському краї на Вілючинському водоспаді. За попередніми даними, від обвалення брили постраждали шестеро людей, четверо змогли вибратися з-під завалів, одна людина загинула і одна знаходиться у важкому стані", - пише видання.

Відзначається, що представник Міністерства туризму Камчатського краю в свою чергу додав, що група туристів була організованою.

"Це була організована група туристів, вона складалася з восьми осіб, включаючи гіда. За нашою інформацією, один з туристів загинув, один травмований. Поруч з місцем події, на щастя, знаходилося кілька співробітників рятувального центру, вони допомогли вибратися постраждалим", - розповів він.

За його словами, в результаті події травмовано дитину, яка зараз перебуває у важкому стані.

Додається, що Вілючинський водоспад є популярним на Камчатці місцем відпочинку, він розташований в південній частині півострова. Він знаходиться на відстані 39 км від міста Петропавловська-Камчатського. Утворений він з танучого льодовика вулкана Вілючинський. Ці води спочатку формують невелику річку, яка біля підніжжя вулкана каскадом падає в сніжник з висоти більш ніж 40 м.

Нагадаємо, через шість днів після руйнівного зсуву в Норвегії рятувальники втратили надію знайти живих. Тому три людини, які досі вважалися зниклими без вести, тепер вважаються загиблими, в результаті чого загальна кількість жертв трагічної події досягла десяти.

Українські Національні Новини

Новини Світу