na-ivano-frankivschini-cholovik-povisiv-sobaku-na-motuztsi-trup-tvarini-vidpravili-na-ekspertizu-vidkrito-provadzhennya

На Івано-Франківщині чоловік повісив собаку на мотузці: труп тварини відправили на експертизу, відкрито провадження

 • 353403 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Поліція відкрила провадження через жорстоке поводження з твариною на Івано-Франківщині. Чоловіка підозрюють у повішенні собаки на мотузці. Труп тварини направлено на проведення експертизи. Про це повідомляє поліції Івано-Франківщини, передає УНН.

Цитата

«27 березня, під час моніторингу мережі Інтернет, працівниками поліції виявлено інформацію щодо жорстокого поводження з твариною в селі Воскресінці, Коломийського району. Для перевірки інформації на місце події виїхали слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції, дільничні офіцери поліції та ветеринар», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що прибувши на місце, до поліцейських звернулась місцева мешканка.

«Жінка розповіла,що на території господарства сусід повісив на мотузці собаку. Опісля тварину закопав на земельній ділянці. Правопорушником виявився 61- річний місцевий мешканець. Труп собаки направлено на проведення експертизи», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, за фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Доповнення

Викладача Національного університету біоресурсів і природокористування України Романа Бокотько звинуватили у тому, що під час занять він "катував тварин" на очах у студентів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    НБУ запровадив заборону права голосу за 100% акцій "Сенс Банку"

     • 402220 переглядiв