ukenru
na-inavguratsiyu-baydena-pribuvayut-znameniti-gosti-pomicheno-kilka-prezidentiv-ssha

На інавгурацію Байдена прибувають знамениті гості: помічено кількох президентів США

 • 19221 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. На інауграцію обраного 46-го президента США Джозефа Байдена прибули топові американські політики, в тому числі кілька попередників нового глави держави, передає кореспондент УНН.

Так, на заходи в Капітолій прибув президент США Джордж Буш-молодший з дружиною. Також інавгурацію відвідали 42-й президент США Білл Клінтон і кандидат в президенти США Хілларі Клінтон.

У Капітолій прибув і 44-й президент США Барак Обама з сім'єю.

Також на заходи прибув віце-президент США адміністрації Трампа, Майк Пенс з дружиною.

Фотографією з місця подій поділився і посол Володимир Єльченко, який відвідує інавгурацію від України. Варто відзначити, обраний президент США Джо Байден прибув до будівлі Капітолію близько 17:00 за київським часом, однак ще не з'являвся на публіці.

За п'ять хвилин церемонія інавгураціі Президента Байдена и Віце-президенткою Гарріс розпочнеться, Щойно з хмар Вийшла сонце-добрий знак pic.twitter.com/paSKMngCug

- Volodymyr Yelchenko (@YelchenkoUN) January 20, 2021

President-elect Joe Biden and Vice President-elect Kamala Harris have arrived at the US Capitol for their inauguration pic.twitter.com/ED4GN2Ahqj

— BuzzFeed News (@BuzzFeedNews) January 20, 2021

Як повідомляв УНН, інавгурація Байдена відбудеться сьогодні, 20 січня. У зв'язку з останніми подіями, зокрема штурмом Капітолію прихильниками Дональда Трампа, в столиці США посилили заходи безпеки.

Відзначимо, що раніше сьогодні Дональд і Меланія Трамп покинули Білий дім і Вашингтон.

Україну на інавгурації президента США представить посол Єльченко.

Українські Національні Новини

Політика