ukenru
na-dorogakh-v-alpakh-obmezhili-rukh-cherez-negodu

На дорогах в Альпах обмежили рух через негоду

 • 9050 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Через складні погодні умови введено обмеження та перекриття руху автомобільного транспорту на автомагістралях в Альпах. Про це з посиланням на дані Механізму цивільного захисту ЄС попереджає прес-служба ДСНС України, передає УНН.

"Станом на 16 січня внаслідок ускладнення погодніх умов, а саме сильних снігопадів на півдні Німеччини, центральному сході Швейцарії та більшої частини Австрії зберігається високий рівень лавинної небезпеки... Введено обмеження та перекриття руху автомобільного транспорту на автомагістралях в Альпах, у зв’язку з чим туристи та місцеві жителі можуть бути заблоковані у місцях свого перебування", - повідомили у відомстві.

Зокрема, 15 січня в Австрії на гірськолижному курорті Рамзау-ам-Дахштайн зійшла лавина на територію двох готельних комплексів. Внаслідок події постраждалих немає, з готелів було евакуйовано близько 60 осіб та переселено.

Нагадаємо, троє німців загинули через сходження лавини в Австрії. За даними ЗМІ, через нинішню негоду у Європі загинули вже понад 20 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу