ukenru
na-donechchini-zitknulis-legkovik-ta-fura-travmovani-troye-doroslikh-ta-dvoye-ditey

На Донеччині зіткнулись легковик та фура: травмовані троє дорослих та двоє дітей

 • 15398 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У Донецькій області внаслідок зіткнення легкового та вантажного автомобілів травмувалися п'ятеро осіб, серед яких діти віком три та вісім років. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, сьогодні о 07.35 на Донеччині на автодорозі поблизу Курахового сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Mazda-6 та тягача MAN.

Водій автомобіля Mazda виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з тягачем. Внаслідок аварії травмувалися водій та четверо пасажирів легковика, серед яких 3-річна дівчинка та 8-річний хлопчик. Травмованих доставлено до Курахівської міської лікарні.

За попередніми даними, 40-річний житель Павлограда, який знаходився за кермом легковика, не надав перевагу у зустрічному русі, виїхав на вузьку ділянку дороги та врізався в тягач, який рухався в зустрічному напрямку.

Наразі на місці події працюють співробітники Мар’їнського відділення поліції.

Вирішується питання щодо внесення до ЄРДР кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як раніше повідомляв УНН, на Київщині водій автобусу заснув за кермом та зіткнувся з вантажівкою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП