ukenru
na-donechchini-zitknulis-legkovik-i-moped-zaginulo-dvoye-lyudey

На Донеччині зіткнулись легковик і мопед: загинуло двоє людей

 • 8587 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. На Донеччині загинули двоє осіб в результаті зіткнення автомобілю та мопеда на автодорозі "Мар’їнка-Горняк" у селі Максимілянівка Мар'їнського району. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, 15 липня, приблизно о 14:50, 45-річна водійка автомобіля Audi A6 при виїзді на перехрестя з головної дороги, не надала перевагу та допустила зіткнення з мопедом Viper MT50UT15 в результаті якого, виїхала за межі проїжджої частини та скоїла наїзд на приватний будинок.

Внаслідок ДТП 58-річний водій мопеда та його 34-річний син загинули на місці. Водійка автомобіля зазнала незначних травм.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Водійку Audi A6 затримано. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у скоєнні інкримінованого злочину, та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, чоловік на мотоциклі врізався у паркан школи на Харківщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП