ukenru
na-donechchini-zavershili-oblashtuvannya-kpvv-maryinka

На Донеччині завершили облаштування КПВВ "Мар'їнка"

 • 9952 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Роботи з облаштування КПВВ "Мар’їнка" завершили на Донеччині. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Куць у Facebook, передає УНН.

"Завершили роботи з облаштування контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду "Мар’їнка". Встановили 2 зали очікування (по одному на в'їзд та виїзд), обладнали їх системами вентиляції, кондиціонування та обігріву, розмістили інформаційні стенди та монітори; забезпечили стабільне електропостачання; збудували свердловину та підвели воду до санітарних модулів (до речі, один з них адаптували під потреби людей з обмеженими фізичними можливостями); встановили навіси над пішохідними зонами та зонами проходження автомобільного контролю, а також огорожу всередині КПВВ для розмежування руху автотранспорту від пішохідних доріжок", – написав Куць.

Облаштування пункту пропуску здійснили коштом обласного бюджету – витратили 11,3 мільйони гривень. Також обслуговування пропускного пункту буде здійснюватися за рахунок обласних коштів. Відповідний договір з місцевим комунальним підприємством вже уклали.

"КПВВ "Мар'їнка" – пілотний проект. Невдовзі подібним чином облаштуємо решту КПВВ, що діють на Донеччині, – "Новотроїцьке", "Гнутове" та "Майорськ", – зазначив очільник Донецької ВЦА.

Нагадаємо, після ремонту відновив роботу КПВВ "Станиця Луганська".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП