ukenru
na-donechchini-vikrili-bordel-u-sauni

На Донеччині викрили бордель у сауні

 • 21914 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. У місті Покровськ, що на Донеччині, поліцейські викрили трьох адміністраторок сауни, які організували бізнес з надання інтимних послуг. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області, передає УНН.

Злочинну групу створили місцеві жительки середнього віку, які приймали замовлення від чоловіків та організовували у сауні зустрічі з жінками, які надають сексуальні послуги.

Обслуговували заклад близько 5 дівчат, які були готові приїхати за викликом у будь-який час. За годину послуг вони отримували у середньому 800 гривень. Частину грошей віддавали адміністраторкам. Додатково клієнти повинні були оплатити не менше 2 годин користування сауною.

Під час обшуків оперативники вилучили грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, мобільні телефони і чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність усіх трьох зловмисниць.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти або звідництво). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Миколаєві сутенери створили борделі для іноземних клієнтів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП