ukenru
na-donechchini-suditimut-trokh-molodikiv-za-pobittya-ta-zgvaltuvannya-zhinki

На Донеччині судитимуть трьох молодиків за побиття та зґвалтування жінки

 • 14426 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У Краматорську (Донецька область) судитимуть трьох молодиків за жорстоке побиття та зґвалтування жінки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

Краматорською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за ч.3 ст. 152, ч.2 ст. 153, ч.1 ст. 122, ч.1 ст. 304 (зґвалтування, задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене групою осіб, умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 25 вересня, близько 4 години ранку, 20-річний мешканець Краматорська та двоє його друзів 15 і 17 років, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, познайомились з відвідувачкою одного з розважальних закладів міста. Під час проводжання 39-річної жінки додому хлопці, застосувавши фізичну силу, затягли її за гаражі, де, наносячи удари руками і ногами по голові і тулубу, по черзі вступили з нею у статеві відносини проти її волі.

Вирвавшись від нападників, потерпіла прийшла додому, звідки зателефонувала до поліції. На час слідства двом зловмисникам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третьому – домашній арешт. За скоєння вказаних злочинів старшим хлопцям загрожує до 12 років позбавлення волі, молодшому - до 7 років.

Нагадаємо, лікарі Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, розташованої на вулиці Братиславській, не відмовлялись надати допомогу чоловіку без певного місця проживання — вони знайшли його вже мертвим.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП