ukenru
na-donechchini-politseyski-viyavili-6-richnu-ditinu-yaka-zamerzala-u-budinku

На Донеччині поліцейські виявили 6-річну дитину, яка замерзала у будинку

 • 14612 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Виїхавши на повідомлення про сімейну сварку, поліцейські застали у будинку двох п’яних жінок, що билися. А поряд з ними – маленьку дівчинку, яка мешкала у холоді та антисанітарії, без уваги дорослих. За неналежне виконання батьківських обов’язків 36-річну матір притягнуто до адміністративної відповідальності, її сім'ю взято на профілактичний облік поліції, про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області, передає УНН.

До Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку в одному з приватних будинків міста. Як з’ясували правоохоронці, між 36-річною господинею житла та її подругою в ході розпивання спиртних напоїв стався конфлікт, що згодом переріс у бійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна людина померла від кору в Одесі

“Заспокоївши жінок, поліцейські оглянули житло та встановили, що разом з матір’ю тут проживала її донька, 2011 року народження. Дитина зростала у неналежних умовах: у холоді та антисанітарії. Дитячі речі були розкидані на підлозі” — зазначають у прес-службі Слов’янського відділу поліції.

На місце подій прибули співробітники ювенальної превенції, які провели з матір’ю профілактичну бесіду та склали відносно неї протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”.

З метою контролю дана сім’я була взята на профілактичний облік і в подальшому буде систематично перевірятись за місцем проживання.

Нагадаємо, тіло маріупольчанки з ножовими пораненнями виявила матір вбитої та викликала поліцію. Правоохоронці одразу встановили особу підозрюваного, а знайшли його повішаним у сусідньому будинку, про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області.

Українські Національні Новини

Суспільство