ukenru
na-donechchini-pochali-rozsliduvannya-proti-zhinki-yaka-pratsyuvala-na-boyovikiv

На Донеччині почали розслідування проти жінки, яка працювала на бойовиків

 • 10502 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 3 червня. УНН. Поліція Слов’янська почала досудове розслідування стосовно місцевої жительки – колишньої учасниці незаконних збройних формувань. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області, передає УНН.

Поліцейські дізналися, що місцева жителька раніше входила в НЗФ. Жінка розповіла правоохоронцям, що у квітні 2014 року познайомилась з бойовиками та їх кураторами, після чого вирішила приєднатись до них.

"Жінка заступила на "чергування" до блокпосту у Слов'янську. Її функції полягали у перевірці паспортів та інших документів громадян. Після початку активної фази антитерористичної операції пособниця терористів злякалась за своє життя та покинула ряди терористів, з тих пір приховувала своє минуле", - йдеться в повідомленні.

Наразі факти співпраці жінки із бойовиками встановлюються. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) КК України.

Нагадаємо, українські військовослужбовці виявили і затримали в районі Авдіївської промзони бойовика, який збирав розвіддані про ЗСУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП