ukenru
na-donechchini-nemaye-obmezhen-schodo-vyizdu-volonteriv-politsiya

На Донеччині немає обмежень щодо в’їзду волонтерів – поліція

 • 6906 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Інформація, яка поширюється в ЗМІ стосовно того, що волонтерів не пропускають в зону проведення антитерористичної операції, не відповідає дійсності. Про це у Facebook повідомила начальник прес-служби ГУ НП у Донецькій області Наталя Шиман, передає УНН.

"Для в’їзду волонтерів та інших громадян немає жодних перешкод. У рамках контрдиверсійних заходів, введених штабом АТО, поліція здійснює лише посилену перевірку на блокпостах", - написала Н.Шиман.

Вона також нагадала, що посилений режим несення служби був запроваджений у зв’язку із загостренням ситуації та роботою диверсійних груп противника.

"З метою безпеки людей, попередження терактів, запобігання провезенню нелегальної зброї поліцейські здійснюють посилені перевірки документів громадян та транспортних засобів.Так, після необхідної процедури Сергій Жадан, з групою музикантів та волонтерів, які мали виступити перед військовими, був пропущений. Звертаємо увагу, що можливі незручності – тимчасові. Поліція робить усе залежне, аби забезпечити безпеку жителів та гостей Донеччини. Закликаємо поставитися до посилених заходів безпеки з розумінням", - додала вона.

Нагадаємо, штаб АТО посилив заходи безпеки через загрозу терористичних актів на Донбасі.

Українські Національні Новини

Суспільство