ukenru
na-donechchini-ne-rozminulisya-legkovik-i-vantazhivka-ye-postrazhdali

На Донеччині не розминулися легковик і вантажівка, є постраждалі

 • 8183 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Легковий автомобіль та вантажівка зіткнулися сьогодні вранці у Донецькій області. У результаті постраждали двоє людей. Про це повідомили у відділі комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 9 години ранку на автодорозі Знам’янка-Луганськ-Ізварине. На місці події працює слідчо-оперативна група Покровського відділу поліції. Попередньо встановлено, що автомобіль Toyota LandCruiser під керуванням 39-річного чоловіка рухався з Покровська в напрямку Дніпропетровської області, не обрав безпечну дистанцію і скоїв зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes-Benz, який рухався в попутному напрямку", – йдеться в повідомленні.

Внаслідок зіткнення водій та 37-річна пасажирка Toyota отримали травми. Їх госпіталізували. Потерпілих з пошкодженого автомобіля за допомогою техніки діставали співробітники ДСНС. Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України", – зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, у Тернопільській області зіткнулися два автомобілі, внаслідок чого загинули троє людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП