ukenru
na-donechchini-nadiyshlo-15-povidomlen-pro-porushennya-povyazani-z-viborchim-protsesom

На Донеччині надійшло 15 повідомлень про порушення, пов’язані з виборчим процесом

 • 7371 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Станом на 10:30 до поліції надійшло 15 повідомлень про порушення, пов’язані з виборчим процесом. Вони стосувалися невчасного відкриття дільниць, ймовірного збору відомостей про результати голосування виборців, а також побиття члена комісії. За усіма фактами поліція проводить перевірку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, передає УНН.

Так, поліція Великої Новосілки перевіряє факт побиття члена дільничної виборчої комісії. Як повідомив заявник, колеги з виборчої дільниці завдали йому тілесних ушкоджень та розбили камеру. Потерпілий від госпіталізації відмовився. Вирішується питання про порушення кримінального провадження за ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України.

В той же час, мешканець міста Миколаївка Слов’янського району повідомив, що біля виборчої дільниці знаходиться невідомий чоловік, який ставить у себе відмітки, хто за кого проголосував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори президента: найважливіше (трансляція)

Також до поліції Маріуполя надійшло повідомлення, що виборець сфотографував свій бюлетень. За усіма зверненнями триває перевірка.

Як повідомляв УНН, до поліції надійшло 284 заяви про порушення, відкрито три провадження.

Українські Національні Новини

Політика