ukenru
na-donechchini-cholovik-zabiv-do-smerti-svogo-batka

На Донеччині чоловік забив до смерті свого батька

 • 8454 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Злочинець сам викликав “швидку”, повідомивши, що його 75-річний батько раптово помер. Однак в ході огляду місця злочину правоохоронці встановили реальні обставини смерті пенсіонера: син бив чоловіка його ж милицею, поки від ударів вона не зламалася, про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області, передає УНН.

“44-річний затриманий мешкав в квартирі удвох зі своїм літнім батьком. Вчора ввечері син прийшов додому напідпитку та почав з’ясовувати з родичем відносини. Старенький став сперечатись та відразу отримав декілька ударів. Розлючений син продовжив „виховувати“ свого батька та наносити удари по тілу та голові, в тому числі — милицею потерпілого” — зазначають у прес-службі Бахмутського відділу поліції.

Після чого дебошир пішов спати, а прокинувшись вранці побачив свого батька мертвим.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, за що передбачено позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, виїхавши на повідомлення про сімейну сварку, поліцейські застали у будинку двох п’яних жінок, що билися. А поряд з ними – маленьку дівчинку, яка мешкала у холоді та антисанітарії, без уваги дорослих. За неналежне виконання батьківських обов’язків 36-річну матір притягнуто до адміністративної відповідальності, її сім'ю взято на профілактичний облік поліції, про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП