ukenru
na-donechchini-blizko-20-naselenikh-punktiv-zalishilis-bez-vodopostachannya

На Донеччині близько 20 населених пунктів залишились без водопостачання

 • 7734 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Через відключення від електропостачання двох насосних станцій на Донеччині без водопостачання залишилось 18 населених пунктів та один район. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"В результаті відключення від електропостачання 2 насосної станції Костянтинівського району, а також через зупинку роботи насосної станції № 1 Південно-Донбаського водопроводу (ПДВ-1), без водопостачання залишилось 13 населених пунктів приватного сектору Костянтинівського району (з них 1 частково), 3 населених пункти військово-цивільної адміністрації міста Торецьк (з них 2 частково), а також населення міста Волноваха, Волноваського району та міста Вугледар", - зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що протягом 16 квітня співробітники ГУ ДСНС в області здійснили підвоз 44,6 кубічного метра питної та 21,4 кубометрів технічної води.

Всього до операції було залучено 13 рятувальників та 5 одиниць техніки.

Раніше УНН повідомляв, що ремонтники КП "Вода Донбасу" потрапили під обстріл бойовиків під час виконання робіт, попри режим тиші. 

Українські Національні Новини

Суспільство