ukenru
na-donbasi-zafiksovano-tri-vorozhikh-obstrili

На Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли

 • 8594 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано три ворожих обстрілів. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Максим Праута, передає УНН.

"Від початку поточної доби до 12:30 бойовики здійснили 3 обстріли. На Луганському напрямку противник вночі з боку Доломітного випустив 4 міни 82-го калібру, вів вогонь з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил неподалік Новолуганського", - сказав Праута.

За його словами, після 9-ї ранку бойовики понад пів години з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї обстрілювали позиції українських військ, обладнані поблизу Кримського.

"На Донецькому напрямку близько 9-ї години ранку з ручних протитанкових гранатометів були обстріляні наші військовослужбовці, які виконують бойові завдання в районі населеного пункту Пищевик", - розповів Праута.

Також за наявною інформацією, внаслідок сьогоднішніх ворожих обстрілів втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, 3 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП