ukenru
na-donbasi-okupanti-roblyat-use-schob-znischiti-bud-yake-zhittya-zelenskiy

“На Донбасі окупанти роблять усе, щоб знищити будь-яке життя”: Зеленський

 • 129620 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що армія російської федерації робить усе, щоб знищити будь-яке життя на Донбасі, передає УНН.

Цитата

"Жорстка ситуація в Харківській області. Але в наших військових, у наших розвідників є важливі тактичні успіхи. На Донбасі окупанти роблять усе, щоб знищити будь-яке життя на цій території. Постійні жорстокі бомбардування, постійні російські удари по інфраструктурі та житлових районах свідчать про те, що росія хоче зробити цю територію безлюдною. Тому оборона нашої землі, захист наших людей – це буквально боротьба за життя. Для Лисичанська, Сєвєродонецька, Попасної, Краматорська, Слов'янська, Мар'їнки та всіх інших міст і громад Донбасу, які російські війська хочуть перетворити на руїни, у цій війні вирішується абсолютно все. Тільки якщо Україна вистоїть, вони будуть жити. Якщо ж російським загарбникам вдасться реалізувати їхні плани хоча б частково, то в них іще вистачить артилерії та авіації, щоб зруйнувати до каміння увесь Донбас. Як вони зробили це з Маріуполем", - наголосив президент.

Нагадаємо 

Зеленський заявив, що порядки окупантів у тій частині Маріуполя, яку вони, на жаль, поки що контролюють, несуттєво відрізняються від того, що робили нацисти на захопленій території сходу Європи.

Українські Національні Новини

Суспільство