ukenru
na-donbasi-do-obidu-vzhe-pyat-vorozhikh-obstriliv

На Донбасі до обіду вже п'ять ворожих обстрілів

 • 8713 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. З початку цієї доби, станом на 12:00, у районі проведення операції Об’єднаних сил ворог п’ять разів порушив режим тиші. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута під час брифінгу, передає УНН.

"Станом на 12:00 бойовики здійснили 5 обстрілів", - сказав Праута.

З його слів, на луганському напрямку після 5-ї ранку противник з боку окупованої Горлівки з протитанкового ракетного комплексу обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Зайцевого.

Окрім того, з 5:20 до 6:00 бойовики з озброєння бойової машини піхоти та великокаліберних кулеметів вели вогонь по позиціях наших військ неподалік Травневого.

На донецькому напрямку, з його слів, вночі ворог з боку окупованої Ужівки з ручних протитанкових гранатометів протягом 20 хвилин обстрілював військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання в районі Лебединського.

"Так само з боку Ужівки вже близько 6-ї ранку бойовики з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї відкривали вогонь по захисниках Водяного. У цей же ранковий час на позиціях українських військ, обладнаних біля Новотроїцького, розірвалися 9 мін калібру 82 мм, випущених з боку окупованого Докучаєвська", - зазначив Праута.

Також, за наявною інформацією, від початку поточної доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі мирного жителя внаслідок ворожого обстрілу села Чермалик на Донеччині, кваліфікувавши подію як теракт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП