ukenru
na-donbasi-boyoviki-zamovchuyut-zmini-v-pravilakh-na-kontraktnu-sluzhbu-rozvidka

На Донбасі бойовики замовчують зміни в правилах на контрактну службу – розвідка

 • 9062 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Бойовики на Донбасі замовчують про зміни правил призову на контрактну військову службу. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, окупанти замовчують про зміни правил призову на контрактну військову службу. Так, у подальшому контрактом передбачатиметься стягнення штрафу з найманця у розмірі понад 140 тисяч російських рублів (53 722,35 грн – ред.) у разі дострокового припинення дії контракту з його ініціативи або вини", - сказав Гуцуляк.

За даними розвідки, на полігонах з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжується підготовка молодого поповнення для чергової ротації російських підрозділів на передових позиціях.

"Зокрема, з новобранцями проводяться показові заняття та інтенсивні агітаційно-пропагандистські заходи щодо “привабливості контрактної служби” у ЗС РФ. Водночас російське окупаційне командування посилює відповідальність за “ухилення від виконання військового обов’язку", - розповів Гуцуляк.

Нагадаємо, з початку поточної доби на Донбасі зафіксовано п’ять ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП