ukenru
na-dnipropetrovschini-znischili-zastarili-boyepripasi

На Дніпропетровщині знищили застарілі боєприпаси

 • 10873 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. У суботу фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення боєприпасів, які були виявлені громадянами. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

У місті П’ятихатки П’ятихатського району на вулиці Шкільна, під час прибирання території біля покинутого будинку громадянка виявила предмети, схожі на застарілі артилерійські снаряди: 50 мм, 76 мм та 152 мм калібру у кількості 3 одиниці.

Цього ж дня, неподалік від селища Дніпровське Верхньодніпровського району, під час проведення сільськогосподарських робіт на полі чоловік виявив предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 152 мм у кількості 1 одиниця.

Відділенням групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначання Головного управління ДСНС в області боєприпаси у кількості 4 одиниці знищено. Місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, поблизу Шулявського моста у Києві вилучили понад 100 боєприпасів часів Другої світової.

Українські Національні Новини

Суспільство