ukenru
na-dnipropetrovschini-zasudili-22-richnu-zhinku-yaka-zarizala-znayomogo-cherez-osobistu-nepriyazn

На Дніпропетровщині засудили 22-річну жінку, яка зарізала знайомого "через особисту неприязнь"

 • 14354 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. На Дніпропетровщині до 8 років позбавлення волі засудили 22-річну жінку, яка "через неприязні стосунки" зарізала свого знайомого. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Дніпропетровської області.

"Вироком Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області 22-річну громадянку визнано винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство)", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що подія сталася у вересні 2019 року у селі Піщанка Новомосковського району. Через неприязні стосунки зі знайомим, "у дівчини виник злочинний умисел, спрямований на позбавлення його життя".

"З цією метою жінка схопила кухонний ніж, прийшла до будинку потерпілого та нанесла йому 30 ударів по тілу. Від одержаних травм чоловік помер. Свою вину зловмисниця визнала повністю. Суд призначив їй покарання у вигляді 8 років позбавлення волі", - повідомляє пресслужба. 

Нагадаємо, у Хмельницькому суд взяв під варту на період досудового розслідування 44-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини та замаху на вбивство товариша.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП