ukenru
na-dnipropetrovschini-suditimut-slidchogo-dfs-i-advokata-za-khabarne-zakrittya-provadzhennya

На Дніпропетровщині судитимуть слідчого ДФС і адвоката за "хабарне" закриття провадження

 • 11943 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. За закриття кримінального провадження через хабар в 11 тис. доларів США судитимуть слідчого ДФС у Дніпропетровській області та адвоката. Про це повідомляє пресслужба ОГПУ, інформує УНН.

"Офісом Генерального прокурора до суду скеровано обвинувальний акт стосовно слідчого Головного управління ДФС у Дніпропетровській області та адвоката за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 368 КК України). Досудовим розслідуванням встановлено, що слідчий за пособництва адвоката, використовуючи своє службове становище, вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 11 тис. доларів США за закриття кримінального провадження відносно колишнього керівника суб’єкта господарювання, який намагався ухилитися від сплати податків в особливо великих розмірах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Державного бюро розслідувань.

Як повідомлялося раніше в УНН, ВАКС затвердив угоду про визнання винуватості у справі про пропозицію надати хабар прокуророві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП