ukenru
na-dnipropetrovschini-suditimut-grupu-dilkiv-za-vigotovlennya-falsifikovanogo-dizelyu

На Дніпропетровщині судитимуть групу ділків за виготовлення фальсифікованого дизелю

 • 6470 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно членів організованої групи, які займались незаконним виготовленням дизельного пального. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу відомства. 

Згідно із повідомленням, з початку серпня 2017 по серпень 2018 року троє громадян, без відповідних дозвільних документів та ліцензій відкрили підпільний цех з незаконного виготовлення підакцизних нафтопродуктів, зокрема, дизельного пального, з метою подальшого збуту.

Як з'ясували правоохоронці, обвинувачені здійснювали закупівлю мазуту, нафти та інших необхідних компонентів, за допомогою вантажних транспортних засобів перевозили на територію підпільного переробного заводу у Кривому Розі, де, використовуючи обладнання, масово виготовляли фальсифіковане дизельне пальне.

"Одного з них судитимуть за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.27, ч.3 ст.28 та ч.2 ст.204 КК України (організація та керівництво незаконного виготовлення підакцизного товару, вчинене у складі організованої групи). Його двоє спільників опинилися на лаві підсудних як виконавці у складі організованої групи (ч.3 ст.28, ч.2 ст.204 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Варто зазначити, що членам угрупування загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі.

Раніше УНН повідомляв, що на Харківщині викрили цех в якому підпільно виготовляли бензин

Українські Національні Новини

Кримінал та НП