ukenru
na-dnipropetrovschini-kradiyi-metalobrukhtu-sprovokuvali-skhid-z-reyok-vantazhnogo-vagona

На Дніпропетровщині крадії металобрухту спровокували схід з рейок вантажного вагона

 • 13942 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Учора, 16 січня, о 23:45 на станції Ерастівка, що на Дніпропетровщині, на стрілочному переводі зійшов з рейок вагон вантажного поїзда. Про це УНН повідомила прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Це сталося через потрапляння під колесо пакета металобрухту, що викинули крадії з попереднього вагона на перегоні П’ятихатки – Ерастівка. Через подію дев’ять пасажирських поїздів було затримано на термін до чотирьох годин. Випадок розслідують правоохоронні органи", - повідомили в прес-службі.

Залізничники додали, що у 2017 році зафіксовано 5814 випадків розкрадання. Загалом завдано 54,4 млн грн матеріальних збитків. Для порівняння, у 2016 році зареєстровано 4111 випадків та завдано близько 37 млн грн збитків. Воєнізована охорона Укрзалізниці впродовж минулого року затримала 1156 зловмисників (у 2016 році – 850 осіб).

"Неодноразові звернення ПАТ "Укрзалізниця" до МВС, СБУ щодо активізації роботи їх місцевих підрозділів бажаного результату не дають. За одну добу на одному об’єкті фіксується по кілька втручань, що, очевидно, є наслідком бездіяльності правоохоронних органів", - резюмували в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі села Сіль, Закарпатської області, декілька вантажних вагонів зійшли з рейок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП