ukenru
na-dekilkokh-mostakh-u-kiyevi-utvorilisya-zatori-14

На декількох мостах у Києві утворилися затори

 • 15150 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Сьогодні зранку, станом на 8:05, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на мостах – Дарницькому, Північному, Патона - ускладнено в напрямку правого берега. На мостах Метро та Південному спостерігається незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Також затори утворилися на проспектах Перемоги, Леся Курбаса, Повітрофлотському, Степана Бандери, Голосіївському та на Чоколівському бульварі.

Окрім того, ускладнено рух вулицями Січових Стрільців, Павла Скоропадського, Вадима Гетьмана, Борщагівською та на Набережному шосе.

На лівому березі рух було ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна, проспектах Визволителів, Соборності, Романа Шухевича та на Дарницькому шосе.

Доповнення

За даними синоптиків, найближчими днями в більшості областей України очікуються короткочасні дощі, грози, вдень, окрім заходу та півночі, місцями град та шквали 15-20 м/с; у південній частині країни значні дощі.

Українські Національні Новини

Київ