na-chernihivshchyni-pravookhorontsi-evakuiuvaly-bahatoditnu-simiu-z-pryfrontovoho-sela

На Чернігівщині правоохоронці евакуювали багатодітну сім'ю з прифронтового села

 • 36286 переглядiв

Українська поліція евакуювала матір та її шістьох дітей віком від 2 місяців до 11 років з села, що зазнає частих російських обстрілів, у безпечне місце, а також допомогла перевезти їхніх домашніх тварин.

На Чернігівщині правоохоронці евакуювали багатодітну сім'ю з прикордонного села, яке ледь не щодня обстрілюють росіяни. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі 

Керівник та два дільничні офіцери Семенівського підрозділу поліції Новгород-Сіверського району допомогли матері з шістьма дітьми віком від 2 місяців до 11 років переїхати у безпечне місце.

У відомстві додали, що поліцейські вивезли не лише багатодітну сім’ю, а й їхніх домашніх улюбленців.

Ухвалити рішення про переїзд змусив страх за життя дітей, адже з боку країни-агресора в бік села стріляють майже щодня, як не з артилерії, то з мінометів

- розповіла багатодітна мати Яна.

Начальник сектору поліцейської діяльності у Семенівці Володимир Єрмоленко наголосив, що поліція закликає усіх мешканців виїздити у більш безпечні місця. І передусім – родини з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після ракетної атаки рятувальники евакуювали людей з палаючого будинку

Нагадаємо

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що Україні вдалося повернути понад 520 українських депортованих дітей.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі