ukenru
na-chernigivschini-retsidivist-nanis-smertelni-travmi-druzhini

На Чернігівщині рецидивіст наніс смертельні травми дружині

 • 11306 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Раніше судимий житель Менського району (Чернігівська область) під час сімейної сварки побив і порізав ножем дружину, після чого та померла в лікарні. Про це в мережі Facebook повідомляє прес-служба ГУНП України в Чернігівській області, передає УНН.

За словам правоохоронців, 10 січня до них надійшло повідомлення від персоналу Менської центральної районної лікарні, що в реанімаційному відділенні померла жителька району, яка була госпіталізована із закритою черепно-мозковою травмою, колото-різаними ранами кінцівок та слідами побиття на обличчі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Дуже швидко поліцейські встановили та затримали підозрюваного - раніше судимого жителя Менського району. Під час сварки чоловік так побив і порізав ножем дружину, що та померла в лікарні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в Ужгороді (Закарпатська область) мешканець району під час конфлікту здійснив вистріли у двох чоловіків з пневматичного пістолета.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП