ukenru
na-chernigivschini-psevdominuvalnika-zasudili-do-chotirokh-rokiv

На Чернігівщині "псевдомінувальника" засудили до чотирьох років

 • 11120 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. На Чернігівщині чоловіка засудили на 4 роки позбавлення волі за неправдиве повідомлення про замінування об’єктів у місті, зокрема, автовокзалу та відділів поліції. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Чернігівської області.

"Чотири роки ув’язнення просив прокурор для уродженця Городнянського району області, якого обвинувачували у неправдивому повідомленні про замінування", - йдеться у повідомленні.

Так, 25 червня 2019 року чоловік зателефонував зі свого мобільного диспетчеру Національної поліції України та повідомив завідомо неправдиву інформацію про підготовку вибухів, а саме замінування будівель автовокзалу, залізничного вокзалу та двох відділів поліції, чим поставив під загрозу громадську безпеку.

"Під час обстеження об’єктів вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Дії порушника кваліфіковано за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Суд призначив зловмиснику покарання у виді 4 років позбавлення волі. Рішення ще не набуло законної сили", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні надійшло повідомлення про замінування Майдану Незалежності в Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП