na-cherkaschini-vidkrili-novu-politseysku-stantsiyu

На Черкащині відкрили нову поліцейську станцію

 • 536356 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У Будищенській громаді на Черкащині запрацювала нова поліцейська станція. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Черкаської районої військової адміністрації Валерія Бандурко, передає УНН.

Деталі

До реалізації проєкт в громаді долучилися ДП “Птахофабрика “Перемога Нова” МХП та БФ “МХП - Громаді”, завдяки яким забезпечено капітальний ремонт приміщення, облаштовано комфортні умови, укомплектовано оргтехнікою та меблями робоче місце.

Коштом місцевого бюджету придбано службовий автомобіль.

Цитата

“Поліцейський офіцер громади” - це результат спільної цілеспрямованої роботи влади, бізнесу та поліції. Переконана, що жителі громади почуватимуться у безпеці, адже основною місією поліцейського громади є орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території та своєчасно реагувати на проблеми”, - розповіла Валерія Бандурко.

Нагадаємо

Раніше "МХП-Громаді" профінансував придбання нового апарату ШВЛ для реанімобіля військового шпиталю.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині відкрили нову поліцейську станцію

     • 536356 переглядiв

    Іспанія відправить Україні 6 танків Leopard 2A4

     • 948416 переглядiв