ukenru
na-cherkaschini-suditimut-zhinku-yaka-na-smert-zbila-velosipedista

На Черкащині судитимуть жінку, яка на смерть збила велосипедиста

 • 10432 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт щодо 56-річної жительки міста Сміла, яка ще в червні 2018-го, порушуючи правила дорожнього руху, на смерть збила велосипедиста. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

“Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 56-річної жительки м. Сміла, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні.

За даними досудового розслідування, 17 червня 2018 водій автомобіля MERCEDES-BENZ, рухаючись по автодорозі ”Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань” з порушенням правил дорожнього руху на 41 км від м. Черкаси, в напрямку міста Сміла, здійснила наїзд на 28-річного велосипедиста, внаслідок чого останній помер на місці пригоди.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв УНН, голові Держрезерву вручили обвинувальний акт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП