ukenru
na-cherkaschini-prokuratura-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-cherez-makhinatsiyi-z-bazoyu-vchiteliv

На Черкащині прокуратура відкрила кримінальне провадження через махінації з "Базою вчителів"

 • 22511 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Прокуратура Черкаської області відкрила кримінальне провадження через підроблення документів під час передачі у власність будинків для відпочинку вчителів на березі Дніпра. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Черкаської області.

"Прокуратурою Черкаської області внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом підроблення документів і використання їх під час передачі у власність членам обслуговуючого кооператива Черкащини будинків для відпочинку, що входять до цілісного майнового комплексу "База вчителів", розташованих на березі Кременчуцького водосховища, за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що під час підготовки позовних заяв про повернення територіальній громаді бази для відпочинку вчителів прокуратура встановила, що члени обслуговуючого кооперативу надали державному реєстратору завідомо підроблені свідоцтва про право власності на 17 об’єктів, що входять до вказаного цілісного майнового комплексу.

Повідомляється, що досудове розслідування триває, вживаються заходи представницького характеру.

Нагадаємо, на Одещині зловмисників підозрюють у привласненні понад 7 млн грн допомоги дітям.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП