ukenru
na-cherkaschini-netvereziy-vodiy-vlashtuvav-smertelne-dtp-ta-znik-iz-mistsya-podiyi

На Черкащині нетверезий водій влаштував смертельне ДТП та зник із місця події

 • 26860 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. На Черкащині нетверезий водій на автомобілі Opel наїхав на мопед, внаслідок чого пасажирка останнього загинула на місці, а водій легковика зник з місця події. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Черкаській області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 березня в селі Лозоватка, Шполянського району. Водій автомобіля Opel здійснив наїзд на мопед, який рухався по автодорозі у попутному напрямку, після чого зник з місця події. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка мопеда загинула на місці події, а водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до місцевої лікарні", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що після отримання інформації про ДТП зі зниклим, на території Шполянського та сусідніх районів було введено в дію спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано особовий склад на пошуки зловмисника.

"Поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля та водія, який вчинив ДТП. Чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України", - повідомили правоохоронці.

За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у місті Маріуполі Донецької області внаслідок зіткнення двох автомобілів загинуло двоє чоловіків, тіло одного з них довелось деблокувати із машини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП