ukenru
na-cherkaschini-areshtuvali-cholovika-za-pidozroyu-u-vbivstvi-4-misyachnogo-sina

На Черкащині арештували чоловіка за підозрою у вбивстві 4-місячного сина

 • 12305 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. На Черкащині взяли під варту 28-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 4-місячного сина. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Черкаської обласної прокуратури.

"28-річному жителю Монастирищенського району повідомлено про підозру за фактом умисного протиправного заподіяння смерті малолітньому (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України)", - сказано у повідомленні.

Так, слідством установлено, що підозрюваний 09 січня 2021, за місцем свого проживання, намагаючись припинити плач 4-місячного сина застосував по відношенню до хлопчика фізичну силу та кинув на дитяче ліжко. У результаті дитина вдарилася головою об бильце, що призвело до отримання тяжких тілесних ушкоджень, від яких малолітній помер.

"Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від від 5 до 7 років", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, суд відправив під варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох малолітніх дітей своєї співмешканки на Закарпатті. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП