ukenru
na-bukovini-otruyilisya-yuni-sportsmeni-z-kiyivschini

На Буковині отруїлися юні спортсмени з Київщини

 • 9764 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Групове отруєння дітей віком 10-15 років сталося у Чернівецькій області. Постраждалі відпочивали і харчувалися в одному із спортивно-оздоровчих комплексів міста Вижниця. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"До Вижницького відділення поліції 30-го серпня надійшло повідомлення від медиків про те, що до районної лікарні звернулися 14 неповнолітніх зі скаргами на підвищення температури тіла, шлункові розлади та погане самопочуття", - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки цієї інформації з'ясувалося, що діти відпочивали та харчувалися в одному із спортивно-оздоровчих комплексів міста Вижниця. Усі вони - спортсмени з Київської області. Лікарі оглянули дітей та діагностували харчове отруєння. Після надання допомоги їх у задовільному стані відпустили додому.

"За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють причину отруєння, проводять досудове розслідування", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, троє дорослих і двоє дітей опинилися в інфекційній лікарні із сальмонельозом після відвідання поминального обіду в одному з кафе Луцька у Волинській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП