ukenru
na-bukovini-cherez-negodu-znestrumleno-ponad-40-naselenikh-punktiv

На Буковині через негоду знеструмлено понад 40 населених пунктів

 • 11444 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У Чернівецькій області через несприятливі погодні умови без електропостачання залишились 42 населених пункти, з них 20 – частково. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС в Чернівецькій області.

"Внаслідок несприятливих погодних умов, станом на 14 годину, без електропостачання знаходяться 42 населених пункти, з них 20 – частково. На місці подій працюють аварійно-ремонтні бригади АТ "Чернівціобленерго", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що через раптове погіршення погодних умов рятувальники неодноразово залучалися до надання допомоги з подолання наслідків негоди. Зокрема, рятувальники відбуксували автомобіль швидкої допомоги, який застряг на сільській гравійній дорозі і не міг доїхати до пацієнта.

"Працівники Служби порятунку відбуксирували автомобіль за адресою виклику, допомогли лікарям на ношах транспортувати хвору людину до карети швидкої, після чого за допомогою спецтехніки – тягача – відбуксирували авто швидкої на підйомній ділянці дороги, адже за таких погодних умов водій самостійно не зміг би проїхати той шлях. У подальшому швидкою хвору людину доставили до лікувального закладу", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, в Україні через погіршення погодних умов рятувальники допомагають автомобілістам.

Українські Національні Новини

Суспільство