ukenru
na-budivnitstvi-zhitlovogo-budinku-u-kiyevi-zaginuv-robitnik

На будівництві житлового будинку у Києві загинув робітник

 • 10828 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. У Києві на будівництві житлового будинку від удару струму загинув робітник. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

Подія трапилася на вул. Лютеранській у Печерському районі столиці. На будівництві багатоповерхового житлового будинку загинув 40-річний робітник – уродженець Вінницької області. За попередніми даними, внаслідок порушення правил безпеки його смертельно травмовано електрострумом.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до ЄРДР. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України, що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

У рамках досудового розслідування поліція з’ясовує усі обставини скоєного та встановлює осіб, причетних до цієї трагічної події.

Як повідомляв УНН, чоловік випав з 9 поверху в Рівному.

Українські Національні Новини

Київ