ukenru
na-bakhmutskomu-fronti-za-dobu-bulo-222-vorozhikh-obstrili-znischeno-107-rosiyan

На Бахмутському фронті за добу було 222 ворожих обстріли, знищено 107 росіян

 • 322212 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Росіяни 222 рази обстрілювали весь Бахмутський фронт упродовж доби, 107 окупантів було знищено, 137 зазнали поранень різного ступеня. Про це повідомив в ефірі телемарафону речник Східного угруповування військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Поки що Бахмут залишається епіцентром бойових дій, таким головним напрямком удару ворога. За цю добу відбулося на всьому Бахмутському напрямку і в районі Бахмута, Богданівки, Предтечіного 35 боєзіткнень і 29 в районі самого міста та околиць. 222 рази ворог обстрілював весь Бахмутський фронт ствольною артилерією і РСЗВ й 44 обстріли по самому місту. 107 окупантів було знищено, 137 зазнали поранень різного ступеня», - розповів Череватий.

Додамо

За його словами, Куп'янсько-Лиманський напрямок – це другий за напруженістю напрямок, де ворог намагається проявляти активність, атакувати кілька тижнів поспіль. Цей напрямок є лідером за обстрілами з артилерії та інших систем ураження.

«Не стала вийнятком ця доба: 438 разів ворог вражав наші позиції різними артилерійськими системами, відбулося 4 боєзіткнення, 10 авіанальотів та характерна риса цього напрямку , що тут ворог більше застосовує регулярні війська й більше застосовує бронетехніки. Відтак наші воїни вже кілька тижнів поспіль щодоби випалюють доволі багато їхніх броньованих засобів, в тому числі новітніх. Декілька тижнів підряд там знищувалося більше 10 новітніх танків, за цю добу було знищено 4 танки Т-90, БМП, БТР-80, САУ «Акація», «мста» і ЗРК «Бук», - сказав Череватий.

Він зазначив, що також на цьому напрямку знищено було 39 окупантів й 86 поранено, один потрапив у полон.

Нагадаємо

Генштаб повідомляв, що російські окупанти продовжують ведення наступальних дій на Бахмутському напрямку, проте їх наступальний потенціал знижується.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП