ukenru
na-aktsiyakh-na-pidtrimku-navalnogo-zatrimali-vzhe-ponad-2000-osib

На акціях на підтримку Навального затримали вже понад 2000 осіб

 • 23675 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. На акціях на підтримку опозиційного політика Олексія Навального, які проходять по всій Росії 31 січня, затримано вже понад 2000 осіб. Дані наводить "ОВС-Інфо", передає УНН.

Деталі

За даними порталу, всього станом на 14:10 за Києвом по всій Росії затримали 2119 осіб під час акцій "Свободу Навальному". Найбільше затриманих - в Москві, їх кількість перевалила за 400 осіб.

Також стало відомо, що на акції в російській столиці була затримана дружина Навального Юлія.

Акції протесту в Росії

У Росії другий тиждень поспіль проходять масові акції протесту в підтримку опозиційного політика Олексія Навального, якого заарештували 17 січня.

Раніше стало відомо, що в неділю, в день проведення чергових акцій протесту, влада Москви закриє для пішоходів всю центральну частину міста навколо Кремля. Зокрема вранці в Москві будуть також закриті центральні станції московського метрополітену.

У поліції Москви додали, таке рішення влада ухвалила для того, щоб запобігти черговій хвилі масових протестів прихильників Олексія Навального 31 січня, які були анонсовані раніше в соцмережах.

Станом на 12:00 за Києвом, згідно з підрахунками ОВД-Инфо, кількість затриманих на мітингах в Росії становила майже до 900 осіб.

Також варто відзначити на акції протесту в підтримку Навального в Санкт-Петербурзі був затриманий хіп-хоп виконавець Oxxxymiron.

Українські Національні Новини

Новини Світу