ukenru
n-dzhokovich-pripiniv-spivpratsyu-iz-trenerom-b-bekkerom

Н.Джокович припинив співпрацю із тренером Б.Беккером

 • 8756 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Друга ракетка світу серб Новак Джокович оголосив щодо припинення співробітництва із своїм наставником німцем Борисом Беккером. Про це повідомляє УНН з посиланням на персональний сайт тенісиста.

"Після трьох дуже успішних років спільної роботи Борис Беккер і я прийняли спільне рішення про припинення співпраці. Цілі, які ми ставили перед собою, коли починали працювати разом, були повністю виконані, і я хочу подякувати йому за командну роботу, самовідданість і відданість спільній справі", - заявив серб.

Натомість Б.Беккер відзначив, що за останні півроку тенісист не провів на тренувальному корті стільки часу, скільки повинен був.

Нагадаємо, що за час співпраці з Б.Беккером тенісист зібрав 25 титулів, у тому числі здобув 6 перемог на турнірах Великого Шолома і виграв 14 турнірів серії Мастерс.

Проте Н.Джокович сенсаційно програв Сему Куеррі в третьому колі Вімблдону, потім провалився на Олімпіаді в Ріо, поступившись вже на старті Хуану Мартіну дель Потро і нарешті не зміг захистити свій титул на US Open, програвши у фіналі Стену Ваврінці. Все це призвело до втрати серба звання першої ракетки світу.

Довідка УНН: Б.Беккер екс-перша ракетка світу, шестиразовий переможець турнірів Великого шолому та чемпіон Олімпійських ігор. У 2003 році потрапив в Міжнародний зал тенісної слави.

Як повідомляв УНН, британець Е.Маррей переміг Н.Джоковича у Підсумковому турніру АТР.

Українські Національні Новини

Спорт