ukenru
mzs-ukrayini-vidreaguvalo-na-eskalatsiyu-mizh-virmeniyeyu-ta-azerbaydzhanom

МЗС України відреагувало на ескалацію між Вірменією та Азербайджаном

 • 19135 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Міністерство закордонних справ України глибоко занепокоєне у зв’язку із загостренням конфлікту між Вірменією та Азербайджаном у районі Нагірного Карабаху і закликає сторони повернутися до діалогу. Про це йдеться у заяві МЗС України, оприлюдненій у неділю у Twitter, передає УНН.

"МЗС України глибоко занепокоєне у зв’язку із загостренням конфлікту між Вірменією та Азербайджаном. Уважно вивчаємо обставини, що призвели до загострення. Закликаємо сторони повернутися до діалогу заради мирного врегулювання конфлікту. Співчуваємо родичам та близьким загиблих", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, ескалація конфлікту між Вірменією та Азербайджаном сталася 27 вересня. Сторони звинуватили одна одну в загостренні ситуації на лінії зіткнення у Нагірному Карабаху. Є заяви про жертви, зокрема, серед мирного населення.

МЗС України глибоко занепокоєне у зв’язку із загостренням конфлікту між Вірменією та Азербайджаном. Уважно вивчаємо обставини, що призвели до загострення. Закликаємо сторони повернутися до діалогу заради мирного врегулювання конфлікту. Співчуваємо родичам та близьким загиблих.

— MFA of Ukraine (@MFA_Ukraine) September 27, 2020

Українські Національні Новини

Політика