ukenru
mzs-u-rf-shist-ukrayintsiv-postrazhdali-u-dtp

МЗС: у РФ шість українців постраждали у ДТП

 • 9055 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. У Росії шість українців постраждали у ДТП, консули надають необхідну допомогу. Про це повідомила речниця МЗС України Мар'яна Беца, передає УНН.

"...за інформацією Посольства, постраждало 6 громадян України, консули надають необхідну допомогу", - повідомила Беца, коментуючи ДТП у Воронезькій області.

Як повідомляє ТАСС, зіткнення мікроавтобуса і рейсового автобуса ПАЗ у Воронезькій області сталося о 14:00. За попередніми даними, водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням і зіткнувся з рейсовим автобусом ПАЗ. У мікроавтобусі знаходилися дев'ять осіб, шість з них постраждали. У рейсовому автобусі постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій BMW без прав влаштував ДТП на столичному мосту

У приймальному відділенні лікарні, куди доправили постраждалих, повідомили, що "шість постраждалих в ДТП за участю мікроавтобуса і рейсового автобуса ПАЗ - громадяни України. Трьох із них доставили в реанімацію, ще трьох - в травматологічне відділення".

"Троє в тяжкому стані в реанімації, ще троє у стані середнього ступеню важкості у відділенні травматології. У них черепно-мозкова травма, травми внутрішніх органів, грудної клітини", - уточнили в лікарні.

Українські Національні Новини

Суспільство