mykolaivshchyna-okupanty-atakuvaly-seredmistia-voznesenska-odna-liudyna-zahynula-i-shche-visim-poraneno

Миколаївщина: окупанти атакували середмістя Вознесенська, одна людина загинула і ще вісім - поранено

 • 25947 переглядiв

російські війська завдали удару по центру Вознесенська в Миколаївській області, в результаті чого одна людина загинула і вісім отримали поранення.

Сьогодні війська рф завдали удару по середмістю Вознесенська, що на Миколаївщині. Відомо, що одна людина загинула, ще вісім постраждали, передає УНН із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

За даними правоохоронців, внаслідок влучання ракети по цивільному об’єкту – території підприємства, де перебували працівники, виникла пожежа складських приміщень. Пожежу ліквідували співробітники ДСНС.

Нині відомо, що одна людина загинула, ще вісім постраждали. Із травмами різного ступеня тяжкості їх доставили до медичного закладу.

Слідчі спеціалізованого відділу розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління обласного главку поліції та інші профільні служби фіксують наслідки ворожої атаки та документують злочини, вчинені військовими рф.

За даним фактом триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 438 КК України "Порушення законів та звичаїв війни".

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі