mykhailo-romanchuk-zdobuv-dvi-medali-na-chempionati-yevropy-z-plavannia

Михайло Романчук здобув дві медалі на чемпіонаті Європи з плавання

 • 29650 переглядiв

Український плавець Михайло Романчук завоював дві медалі на чемпіонаті Європи з плавання на короткій воді в Румунії. До своєї попередньої перемоги на дистанції 1500 метрів він додав бронзу на дистанції 800 метрів вільним стилем.

Український плавець Михайло Романчук виборов дві нагороди чемпіонату Європи з плавання. Про це повідомили в Національному олімпійському комітеті України, передає УНН.

Вже другу нагороду чемпіонату Європи на короткій воді у румунському Отопені приносить збірній України Михайло Романчук

повідомили в НОК.

Деталі

За даними комітету, до бронзи на 1500 м сьогодні дворазовий медаліст токійської Олімпіади додав медаль такого ж ґатунку на 800-метрівці вільним стилем з результатом 7.31.20.

Швидше за українця дистанцію подолали тільки два учасники: Деніел Віффен з Ірландії (7.20.46) та француз Давид Обрі (7:30.32).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український військовослужбовець Андрій Ткачук здобув бронзу на чемпіонаті світу з добового бігу

Про спортсмена

26-річний Михайло Романчук один із найтитулованіших українських плавців. Родом із Рівного. Срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року. Встановив рекорд Європи на дистанції 800 м вільним стилем у 2020 році. Також встановив олімпійський рекорд і вийшов у фінал плавання на 800 метрів вільним стилем. Одружений з українською легкоатлеткою Мариною Бех.

Лілія Подоляк

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК відкрило публічний доступ до Реєстру декларацій

     • 33923 переглядiв