ukenru
mvs-vodiyam-z-problemami-cherez-negodu-dopomagayut-ryatuvalniki

МВС: водіям з проблемами через негоду допомагають рятувальники

 • 13797 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Погіршення погодних умов, а саме снігопад та пориви вітру, призвели до незручностей для водіїв у низці областей України. Автомобілістам допомагали рятувальники. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

"Рятувальники допомагають українцям, які опинилися у заручниках у негоди. Так, прогнозоване погіршення погодних умов у вигляді снігопадів та поривчастого вітру вже спричинило незручності для водіїв у деяких областях України", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що, за даними рятувальників, аварійні роботи з розпилювання дерев та очищення автошляхів і споруд рятувальники проводили на Закарпатті.

"Також особовий склад управління ДСНС у Закарпатській області надавав допомогу водіям в буксируванні 7 транспортних засобів, які минулої доби не могли самостійно рухатися гірськими перевалами Воловецького та Рахівського районів. На Хмельниччині 5 лютого, а саме на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу села Солобківці Ярмолинецького району, о 1:15 надзвичайники надали допомогу водієві вантажівки Scania, який через необережність потрапив до кювету", - повідомили у пресслужбі.

Також повідомляється, що на Хмельниччині, о 7:20 рятувальники надали допомогу водієві вантажівки DAF, який не врахував дорожньої обстановки, з'їхав на польову дорогу та загруз у багнюці.

"На Вінниччині рятувальники також надали допомогу водієві автобусу, який, не впоравшись з керуванням в умовах сильного снігу, з'їхав з проїжджої частини дороги. Водночас бійці ДСНС Київщини витягли з засніженого кювету легковий автомобіль", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, синоптики попередили про негоду – по Україні сніжитиме.

Українські Національні Новини

Суспільство