ukenru
muzikanta-grupi-astudio-ne-pustili-do-ukrayini

Музиканта групи "А'Студіо" не пустили до України

 • 16734 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Прикордонники не пустили до України росіянина, музиканта групи "А'Студіо", який незаконно відвідував територію окупованого АР Крим. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту пропуску "Київ" у столичному міжнародному аеропорту виявили російського артиста, який незаконно перебував на ТОТ АР Крим", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, учора ввечері в аеропорту "Київ" під час оформлення пасажирів рейсу "Фарнборо - Київ" викрито громадянина Російської Федерації, стосовно якого була інформація про можливе порушення законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

Співробітники Держприкордонслужби встановили, що такі факти дійсно мали місце.

Як з’ясувалось, чоловік є російським композитором та членом поп-гурту "А'Студіо", який у листопаді 2016 року з гастролями відвідував окуповану АР Крим.

Наразі російському артисту заборонено в’їзд в Україну строком на 3 роки, через кордон не пропущено та відправлено рейсом до Алмати.

Варто зазначити, що у минулому році було виявлено 817 іноземців – діячів культури та мистецтва, які, можливо, незаконно перебували на ТОТ АР Крим. Із них про заборону в’їзду в Україну прийнято рішення стосовно 104-х іноземців.

Нагадаємо, в Україну не пустили громадянина Молдови з георгіївською стрічкою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП