ukenru
muzhenko-pribuv-u-bryussel-dlya-uchasti-u-roboti-viyskovogo-komitetu-nato

Муженко прибув у Брюссель для участі у роботі військового комітету НАТО

 • 10332 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Начальник Генерального штабу України Віктор Муженко розпочав офіційний візит до Брюсселю, де він прийме участь у роботі військового комітету НАТО на рівні начальників Генеральних штабів. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Начальник Генерального штабу України, голова Збройних сил України, генерал армії України Віктор Муженко розпочав візит до Брюсселю, де візьме участь у роботі військового комітету НАТО на рівні начальників Генеральних штабів. Глава української делегації візьме участь у війському засідання НАТО у форматі з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та НАТО наступного року проведуть спільні навчання повітряних сил

А також у засіданні офіційних партнерів місії НАТО в Афганістані "Рішуча підтримка" та засіданні, присвяченому спільної роботи у форматі проекціювання стабільності. У штаб-квартирі НАТО Муженко проведе низку двохсторонніх зустрічей з політичним та військ керівництвом НАТО, начальниками генеральних штабів Збройних сил інших країн.

Темою обговорення під час цих зустрічей будуть поточні аспекти регіональної безпеки та практичні питання військової співпраці з країнами-членами альянсу та країнами-партнерами", - повідомив Гуцуляк.

Українські Національні Новини

Політика