mozhlyvist-zbyvaty-rosiiski-vynyshchuvachi-ye-kliuchem-do-zavershennia-viiny-zelenskyi-u-zvernenni

Можливість збивати російські винищувачі є ключем до завершення війни – Зеленський у зверненні

 • 34249 переглядiв

Зеленський вважає посилену протиповітряну оборону, яка перешкоджає російським літакам, ключем до справедливого завершення війни і дякує союзникам за підтримку.

Посилене ППО, яке здатне збивати сучасні винищувачі російської армії, є ключевим фактором, який допоможе досягти справедливого завершення війни. Про це президент Володимир Зеленський сказав у щоденному зверненні, передає УНН.

На цьому тижні ми довели, наскільки дієве посилення нашого повітряного щита. І не лише для захисту міст і сіл від російських дронів та ракет, але й для фронтової роботи. Можливість збивати російські винищувачі – це один із ключів до завершення цієї війни, до справедливого завершення

- сказав Володимир Зеленський.

Він подякував партнерам, які вже допомагають Україні посилити систему ППО і готуються до відповідних кроків у підтримці наступного року.

Додатково

Президент також уточнив, що нові укази з антиросійськими санкціями стосуються більш ніж 130 юридичних осіб і понад 20 фізичних осіб.

Стосуються тих, хто працює на російську агресію, тих, хто допомагає їй, тих, хто став на підлий шлях колаборації з державою-терористом. Усі вони відповідатимуть за свої дії

- сказав президент.

Нагадаємо

22 грудня українська протиповітряна оборона збила три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 на півдні країни, про що повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Анастасія Рябоконь

Політика

    Популярні

    Новини по темі