ukenru
moz-udruge-zvilnilo-amosovu-z-posadi-rektora

МОЗ удруге звільнило Амосову з посади ректора

 • 10646 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Вчора, 1 жовтня, у зв’язку із невиконанням Катериною Амосовою законних вимог Державної аудиторської служби України МОЗ України вдруге розірвало контракт із нею. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МОЗ.

"1 жовтня, у зв’язку із невиконанням Катериною Амосовою законних вимог Державної аудиторської служби України МОЗ України вдруге розірвало контракт із нею. Це сталося після того, як міністерство поновило екс-керівницю закладу на посаді ректора НМУ на виконання рішення Печерського суду міста Києва", - сказано у повідомлені. 

Як повідомляв УНН, Міністерство охорони здоров'я (МОЗ) заявило в поліцію на відновлену судом на посаді ректора Національного медичного університету України Катерину Амосову.

Нагадаємо, 20 вересня, Печерський районний суд Києва своєю ухвалою поновив Катерину Амосову на посаді ректора Національного медичного університету ім. Богомольця.

30 березня після публічного розгляду звіту ректора НМУ Катерини Амосової комісія МОЗ України одноголосним рішенням визнала роботу ректора НМУ у 2017 році незадовільною та рекомендувала Міністерству достроково розірвати контракт з Катериною Амосовою у зв’язку із невиконанням умов контракту у 2017 році.

Згодом МОЗ вирішив звільнити ректора НМУ Амосову.

Українські Національні Новини

Суспільство