ukenru
moz-u-dvokh-pribulikh-u-borispil-z-kitayu-zapidozrili-grvi-pereviryayut-na-koronavirus

МОЗ: у двох прибулих у "Бориспіль" з Китаю запідозрили ГРВІ, перевіряють на коронавірус

 • 18048 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Двом особам, які прибули з Китаю до України, встановили попередній діагноз ГРВІ. Вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Олександрівської лікарні у Києві для перевірки на коронавірус. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу МОЗ.

"1 лютого до аеропорту Бориспіль звернулися 2 пасажири щодо підозри на захворювання 2019-nCoV. За результатами огляду встановлено попередній діагноз ГРВІ. Враховуючи, що ці пасажири прибули з Китаю, вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Олександрівської лікарні у Києві", - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що 2 лютого в аеропорт Бориспіль прибув літак із міста Санья (КНР) з 128 пасажирами та 21 членом екіпажу на борту. "За результатами проведеного скринінгу підвищеної температури тіла у пасажирів та членів екіпажу не виявлено. Усі пасажири заповнили відповідні анкети, що дозволять встановити за ними медико-санітарне спостереження", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, побудована у Китаї за 10 днів лікарня для заражених коронавірусом прийняла перших пацієнтів.

На 3 лютого кількість жертв коронавіруса в Китаї зросла до 361.

Як повідомлялося, ВООЗ не рекомендує вводити обмеження на поїздки або торгівлю у зв'язку зі спалахом нового коронавірусу 2019-nCoV, водночас остаточне рішення щодо обмежувальних заходів має приймати уряд.

Українські Національні Новини

Здоров'я